0131_data
Nikki Kaatee
Nikki Kaatee

Blog 35

Jaaa lieve mensen, daar ben ik weer. Blog 35 alweer!

 

Ik heb goed én minder goed nieuws voor jullie vandaag.. Het goede nieuws is, dat ik mijn blog trend zeker door wil gaan zetten. Zelf vind ik het gewoon erg leuk om te doen en ik ontvang (zeker de laatste tijd) ook veel leuke reacties hierop. En hey, laten we wel zijn, daar doe ik het natuurlijk ook voor!

 

Het minder goede nieuws, is dat ik stop met het wekelijks posten van een nieuw blog. Ik ben hier in januari, sinds de lancering van mijn website, mee gestart. Nu, 35 blogs later, ben ik eerlijk gezegd na het wekelijks schrijven van voornamelijk informatieve blogs een klein beetje inspiratie loos.. Ik kan jullie input dan ook zeker waarderen als het gaat om de hopelijk nog heel veel volgende blogs! Af en toe zal ik dan ook een polletje delen op mijn Instagram (@nikkikaatee) waarin ik pols wat jullie leuke onderwerpen vinden om over te lezen. Uiteraard wel sport/training – voeding – gezonde mindset/levensstijl gerelateerd. Schroom dan ook niet om mij gewoon te berichten als je mij wilt inspireren! Vind ik leuk. ?

 

 

Per vandaag (een mooiere planning had ik denk ik niet kunnen hebben) deel ik elke eerste vrijdag van de maand een nieuw blog met jullie. Dus, zet hem in je agenda, hou m’n Instagram in de gaten, of doe lekker niks. Anyway, spam me als je ideeën hebt of ook maar íets wilt weten op het gebied van sport/training – voeding – gezonde mindset/levensstijl.

 

Just kidding..?

 

Ik ga zelf vast lekker inspiratie opdoen. En een beetje weekend vieren natuurlijk! Ik hoop jullie ook.

Fijn weekend strijders ?

 

 

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About