back
Nikki Kaatee
Nikki Kaatee

Hey babe.. You got back! 

Hoe breed is jouw rug? Zowel figuurlijk als letterlijk is het hebben van een sterke rug natuurlijk best wel handig! Vele van ons onderschatten dan ook het belang van een goede ‘back day’.

Vooral de mannen onder ons, verkiezen een chest day hier dan ook zeker boven. En hoewel die ook zeker belangrijk is, betekent het natuurlijk niet dat je niet voor één keer je schema om moet gooien voor een effectieve rug training.

 

Waarom? Nou, zeker wanneer je veel op je achterste zit, kan het teveel trainen van je borst zorgen voor een slechter postuur. Het trainen van je rug zorgt er niet alleen voor dat je een mooie gespierde rug krijgt, het verbetert ook je postuur én kan schouderpijn verminderen. Speciaal voor jou hieronder een paar hele fijne compound oefeningen, gegarandeerd dat deze al jouw verwaarloosde rugspieren aan zullen spreken!

 

 

Ready?! Komen ze…

 

– Romanian deadlift

– Pull-ups

– Barbell bent-over row

– Lat pulldown

– Close grip inverted row

– Lying prone incline dumbell row

– Bent-arm dumbell pullover

– Dumbell single arm upright-row

 

Heb jij nou geen idee hoe je al deze oefeningen correct uitvoert? Kom eens langs in de gym waar ik training geef. Ik help je hier graag mee en leer je vooral hoe je veilig zelf kunt trainen. 

 

 

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About