IMG_4913
Nikki Kaatee
Nikki Kaatee

Hey, hoe is het met jouw summerbody?

Het is inmiddels alweer eind juni en het ziet er naar uit dat het mooie weer lekker blijft aanhouden. Eindelijk zomer! Voor sommige mensen is dit een pijnlijke conclusie, terwijl andere mensen niet kunnen wachten op dit moment. Misschien heb je met de huidige versoepelingen al lekker vakantie plannen gemaakt en is je vakantie al geboekt. En is het enige wat je nog mist die summer body..

 

In de winter kies je natuurlijk voor die lekkere dikke trui en maakt het je iets minder uit als je een wintervachtje hebt. En met de afgelopen lockdown zijn we over het algemeen allemaal wat meer aangekomen de afgelopen winter denk ik. Toch is het altijd weer erg confronterend wanneer je voor het eerst je bikini of zwembroek aantrekt, en tot de conclusie komt dat je nog niet helemaal klaar bent voor de zomer. Toch is het zeker niet te laat om aan jouw summer body te werken!

 

Wat kun je het beste doen om een strak lichaam te krijgen? Een vraag die ik dagelijks voorbij zie komen. Want waar beginnen we?

 

Als je een beetje gaat googlen en op social media kijkt, vind je wel honderd verschillende opties die je toe kunt passen. Denk hierbij aan : een 30 dagen challenge, een detox kuur, en ga zo maar door..
Maar wat we hierbij vaak vergeten is dat dit bijna altijd korte termijn oplossingen zijn. Want met zo’n aanpak ben je er nog lang niet. Vaak richten deze oplossingen zich alleen op jouw bewegingspatroon en niet op jouw voedingspatroon. Terwijl juist dit stukje zoveel belangrijker is, wanneer je echt wilt shinen in die bikini of zwembroek!

 

Ik wil jou graag helpen. Met de personal training die ik aanbied, gaat het echt om de persoonlijke aanpak die ik wil garanderen. Dit begint al bij de kennismaking en de intake. Ik wil tijdens deze kennismaking vaak alles weten omtrent jouw situatie, je doelen en je huidige leefpatroon. Daarna kan ik een plan voor je gaan maken, op maat, wellicht met een voedingsschema. Eentje die geheel bij jou past. Hetzelfde geldt voor het trainingsschema, dit word een uitdagend schema met oefeningen die jij leuk vind om te doen. We hebben 2 trainingsmomenten per week, en wellicht pak je hiernaast zelf ook nog een training mee thuis of buiten. Belangrijk is dat je het leuk vind, dat je doel concreet word en je progressie maakt. Alleen op die manier weet je het vol te houden en kun je werken aan een mooie balans.

 

Het is altijd mogelijk om je plan bij te werken of te optimaliseren, hiervoor hoef je alleen maar mij als jouw coach een berichtje te sturen.

 

Tijdens het coaching traject wil ik jou natuurlijk motiveren om te bewegen. Maar ik kijk wel altijd wat realistisch is. Je hoeft dus echt niet ineens 5 x per week te trainen als je maar 2 x kan. Ik kijk liever altijd naar wat je op dit moment aankunt, om vervolgens de intensiteit per week op te bouwen. Mijn trainingen zijn altijd uitdagend en lekker pittig. Maar geheel aangepast op jouw persoonlijke niveau.

 

Ik ben altijd bereid om het beste uit jou naar boven te halen. Ik ben super gemotiveerd om jou te helpen je doelen te behalen. En dit hoeft natuurlijk niet perse die summerbody te zijn he.. Als coach sta ik bijna altijd voor je klaar, ook voor alle vragen. Maar, wees ook voorbereid, want als coach zal ik je ook een flinke schop onder je kont geven als dit nodig is. Op die manier weet je de motivatie weer terug te vinden en weet je weer even waarom je begonnen bent. Een trainingstraject duurt bij mij minimaal 6 maanden. Na 6 maanden behaal je super mooi resultaat én misschien nog wel belangrijker; weet je ook hoe je dit zelf kunt behouden. Want daar doe ik het vooral voor.

 

So, lets do this! Laat die zomer maar doorkomen!

 

Gaan wij samen aan de slag?

 

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About