Over Nik PT

Het is inmiddels ruim vijf jaar geleden dat ik een punt in mijn leven bereikte, waarop ik mij besefte dat er dingen anders moesten. Als gevolg hiervan besloot ik het roer om te gooien. Een negatieve vicieuze cirkel werd doorbroken, door middel van enorm veel trainen. Niet alleen lichamelijk, ook mentaal moest er beweging komen. Zo begon ik mijn leven steeds bewuster en gezonder in te vullen.  

Werken aan een gezonde relatie met mijzelf, was de beste keuze die ik op dat moment kon en ook wilde maken. Want ik koos hiermee letterlijk voor mezelf. De kwaliteit van m’n leven en de energie die ik kreeg van het sporten voelden zo goed. In 2019 schreef ik mij in bij de KVK en zo begon ik met het geven van Bootcamplessen, in de buitenlucht. Ik vond dit zo ontzettend leuk, hier wilde ik meer mee!

Zogezegd, zo gedaan; dook ik terug de schoolbanken in (waaronder natuurlijk ook de sportschool), om een aaneengesloten reeks aan sportopleidingen te volgen aan de AALO, om vandaag de dag als Personal Trainster te kunnen werken. Ik ging van full time naar part time schoonheidsspecialiste, om daarnaast ook echt mijn nieuwe leven als PT’er, te gaan leven.  In eerste instantie was het idee om deze twee beroepen te combineren, maar waar ik één keuze gemaakt had, volgden er zoveel meer.

Waar ik in de salon toen al dagelijks mensen sprak, die niet happy waren met hun leven of spijt hadden van dingen die ze niet deden maar wél wilden, voelde ik hoe belangrijk ik het vind om als persoon echt te staan voor wie je bent. Diep van binnen streef ik dit namelijk altijd na, ik wil altijd doen wat ik zeg, om zo mezelf trouw te blijven. Blij worden van wat je doet in het leven, want dat vind ik zó ontzettend belangrijk. Jezelf aan durven kijken in de spiegel, wetende dat je de dingen die je doet, met passie doet. Dit wil ik altijd blijven doen en ik zal mensen hierin ook altijd blijven motiveren. Hoe cliché het ook klinkt ‘lief zijn voor jezelf en liefde geven aan jezelf’ betekent ook liefde kunnen geven aan anderen. Als persoon ben ik ook niet van halve commitment, ik ga ergens voor, of niet. En het zoeken naar de juiste balans met betrekking tot beweging en gezond leven, loopt sinds die tijd als een rode draad door mijn leven…

 

De laatste jaren hebben bij mij naast zelfontwikkeling, ook in het teken van trainen & coachen van cliënten gestaan. Hierbij waren openstellen, bewustwording, consistentie en balans tussen inspanning & ontspanning, key woorden. Daardoor vind ik vandaag de dag mijn passie in het motiveren en inspireren van mensen bij bewegen en het helpen nastreven van een bewuste en gezonde levensstijl. Je kunt mij vinden bij Base2, een Personal Training studio in Amersfoort.

 

Ik help je met name op het gebied van krachttraining bij het bepalen en behalen van eventuele sport gerelateerde doelen. Samen nemen we je huidige levensstijl onder de loep en maken we haalbare aanpassingen die ook echt goed vol te houden zijn. Met als eindresultaat, de meeste fitte versie van jezelf!

Verder heb ik met mijn achtergrond in de schoonheidsverzorging, vooral een holistische kijk op het menselijk lichaam. En vind ik het prachtig hoe wij ons lichaam voor ons kunnen laten werken, als we goed voor onszelf zorgen. In feite staat alles in verhouding met elkaar, hoe jij je voelt straal je uit, alles wat je eet, zie je terug aan je lichaam en je huid. Sterker nog, je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Alles wat je met je lichaam doet en hoe jij deze voedt, voel je terug in de hoeveelheid energie in jouw lichaam. En alles kán zo optimaal werken (uitzonderingen daargelaten), zolang jij er optimaal mee om gaat…

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About