Nik PT Personal Training Mindset Coaching
PERSONAL TRAINING IS MEER DAN ALLEEN SPORT

Personal training is meer dan alleen sport, het is een commitment. Een commitment met mij, maar ook zeker met jezelf. Een doel bepalen en daadwerkelijk ook behalen is niet makkelijk. Deze weg kent vaak veel obstakels, slechte gewoontes en sociale afleidingen.

Met personal training leggen we de focus op je einddoel. Als je resultaat wilt bereiken, zul je daar hard voor moeten werken. Je zal echt je mindset moeten veranderen, andere keuzes willen maken en je levensstijl anders in gaan vullen. Het betekent inspanning, maar ook ontspanning. Want juist ook rust en herstel zijn erg belangrijk in het hele proces.

PERSONAL TRAINING IS EEN COMMITMENT

Ik zal je naast 1 op 1 training, ook de belangrijkste principes over voeding, training en ontspanning bijbrengen. Ik vind het belangrijk dat jij begrijpt waarom we doen wat we doen, waarom jij doet wat je doet, zodat je er in de toekomst zelf ook wat aan hebt. En op je eigen manier verder kunt. Op deze manier investeer je dus in jezelf, voor een blijvend resultaat.

LET’S DO THiS

Personal training bij NiK is uitsluitend 1-op-1 of 1-op-2. Ik bied verschillende pakketten aan, met een tijdsduur variërend van een kwartaal tot een half jaar. Wil je echt iets bereiken? Dan is mijn advies sowieso een half jaar. Dan kunnen we écht naar iets toe werken samen. Deze periode is nodig om met 100 procent commitment jouw doel te behalen. En belangrijker nog, ook je mindset hierbij te trainen & levensstijl om te schakelen. Het is ten slotte de bedoeling het door jouw behaalde resultaat vast te houden op langer termijn.

Mijn trainingen zijn inclusief coaching, voedingsadvies en persoonlijk trainingsplan. De lessen, dagen en tijdstippen voor de trainingen bepalen we samen. Deze kunnen we naar wens en in overleg invullen. Tijdens de trainingsperiode zijn we 100% gericht op jou en jouw doel.

BUT WAiT, COACHING 24/7 ?!

 Algemene coaching is daarom ook altijd buiten de trainingen om mogelijk. Dit is mijn commitment naar jou toe.

Hoewel we tegenwoordig leven in een maatschappij waarin we bijna 24/7 aan staan, heb ik daar zelf soms nog steeds een beetje moeite mee.. Ik vind een gezonde grens tussen werk en privé erg belangrijk. Zowel voor ieder ander, als voor mijzelf. Ook dit valt onder fysieke en mentale gezondheid als je het mij vraagt. Ik zal als jou Personal trainer & coach zoveel mogelijk klaar staan voor jou. Ik zal mijn uiterste best doen zoveel mogelijk tijd en moeite in jou als persoon te steken. Je bent geen nummertje bij mij. Dit is mijn commitment naar jou. Maar helaas, niet 24/7..

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About