betekeniscravings
Nikki Kaatee
Nikki Kaatee

Wat jouw cravings je kunnen vertellen

Cravings. Als je mijn laatste twee blogs gelezen hebt zul je nu wellicht denken: again?! Ja, again. Want we raken er gewoon nooit over uitgepraat. De een heeft ze dagelijks, de ander ervaart ze alleen tijdens haar maandelijkse periode, en jij misschien wel na een stressvolle werkdag. Maar wist je dat dit ook echt een reden kan hebben? Een craving hoeft niet slechts een craving te zijn. En nee, dan heb ik het in dit geval niet zozeer over meer eten. Maar, misschien probeert je lichaam je wel iets anders te vertellen.

 

‘Oh, wat heb ik trek in chocolade.’ Iedereen zal deze gedachte herkennen. Sommige, en dan heb ik het nu even over wij vrouwen, alleen op bepaalde momenten in de maand. Maar anderen misschien wel de hele dag. Maar niet alleen chocolade is een bekende craving. Vele van jullie zullen zich waarschijnlijk ook herkennen in een enorme trek in zout, kaas en chips. Of koolhydraten in het algemeen, zoals bijvoorbeeld brood, aardappelen of crackers. Hebben we nu eigenlijk écht trek en dus een lichamelijke behoefte aan deze voedingsmiddelen, of zit er iets anders achter?

Afgelopen week zocht ik het voor je uit. En wellicht heb ik hieronder wat waardevolle tips voor je, waar je lichaam om kan schreeuwen..?

 

 

Ik hoop dat je er wat aan hebt! Geniet van je weekend ?

 

Bron : https://www.movenourishbelieve.com/

Nik PT 2021 © All Rights Reserved

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About